Новини

Откриха мобилен шоурум за Audi Q7 e-tron пред Паметника на съветската армия

13.07.2017,

Ауди представя първия за марката SUV модел с алтернативно задвижване Audi Q7 e-tron в мобилнилен шоурум пред Паметника на съветската армия.

Новият Audi Q7 e-tron 3.0 TDI quattro ускорява за 6,0 секунди от 0 до 100 км/ч и изразходва само 1,8 литра дизелово гориво на 100 километра. Заедно дизеловият двигател 3.0 TDI и тяговият електродвигател постигат максимална системна мощност от 275 кВт (373 к.с.) и максимален въртящ момент в размер на 700 Нм. Audi Q7 e-tron quattro е динамичен, комфортен и едновременно с това изключително икономичен автомобил. В напълно електрически режим на движение автономният му пробег достига 56 километра без отделяне на никакви локални емисии. Това е първият в света plug-in хибрид модел с двигател V6 TDI и задвижване quattro.

Рlug-in хибридътпревръща в реалност на пътя най-доброто от двата свята. Q7 e-tron 3.0 TDI quattro cъчетава предимствата на двигателя с вътрешно горене с тези на електрическото задвижване, демонстрирайки новипо-високи стандарти в силно конкурентната среда на пазара. Благодарение на резервоара с вместимост 75 литра, цялостният автономен пробег на модела възлиза на над 1 400 километра.

Водачът може да направи своя избор измежду четири режима. В режим “NN EV” приоритет има движението на електричество, докато в режим “hybrid” решението за вида на тягата е делегирано до голяма степен на електронното управление на хибридната задвижваща система. В режим “battery charge” автомобилът зарежда акумулаторите, докато при “battery hold” електрическият заряд в тях се съхранява с цел използването му на по-късен етап.
Audi Q7 e-tron вече е на българския пазар и може да бъде поръчан в дилърството на марката в София Порше София Запад. Желаещите да тестват тока в резервоара и емоцията от шофирането на Audi Q7 e-tron могат да го направят в мобилния шоурум на марката пред Паметника на съветската армия в София до края на юли.

Вашите коментари

Напиши коментар

CAPTCHA Image Презареди снимката