Новини

Новата V-класа: Успешният модел става още по-атрактивен

04.02.2019, Иво Кръстев, снимка Силвър Стар

Преди пет години, V-класата на Mercedes-Benz зададе нови стандарти в MPV сегмента със своя дизайн, усещане за високо качество, комфорт и системи за безопасност и асистенция, и оттогава се радва на огромен международен успех.

На базата на тези основни ценности, фейслифтът повишава привлекателността на най-големия представител на гамата леки автомобили на базираната в Щутгарт компания.

В България новата V-класа ще се предлага от месец март от Генералния дистрибутор на Мercedes-Benz  - Силвър Стар. Моделът има ново излъчване и създава впечатление за повече прострнаство, благодарение на новото оформление на бронята с ефектни въздухозаборници и дизайн тип “диамант” на радиаторната решетка

Предлаганата като опция линия на оформление и оборудване AMG е с нова радиаторна решетка тип “диамант” и хромирани щифтове, подсилващи спортната визия на автомобила. Ще бъдат предложени също така четири нови цвята и четири вида алуминиеви джанти с нов дизайн.

Интериорът е обновен с нови декоративни елементи с десен “двойни ивици”, нова спортна турбинна визия на вентилационните отвори и нов цвят "тартуфо" на елементите от кожа.

Оптималните луксозни задни седалки, допълващи съществуващата гама от седалки за MPV, предлагат допълнителни удобства за пътуващите с функциите “кушет”, масаж на гърба и контрол на климата.

Вашите коментари

Напиши коментар

CAPTCHA Image Презареди снимката